WELCOME TO MY Kamikselalusendiri Blog. Dashboard | +Follow
//All My Stories

EntriesAboutDarlinksCredits


Pengenalan :)


Heyy Buddyz , I'm Mastiqa Fitry Nor Azmi . I'm Sweet 16 , Muo (MUAR) *loghat muo lee ekk ! Haa , nihh ketua kampung nyee yang asli dan tulen . tiade citak rompak , okayy ?Hahaha Okayy , btw I'm Still Single and THANKS for visite my blog . *yang tak berape nak rupe blog sangat . huuhuhu Okayy , Thankss A Lot :D

Maihh Pakat Jerit Sini

Memekak Dekat Sini Please :D !
Let's Sing The Song


trip pergi ke MELAKA !
Jumaat, 4 November 2011 | 0 comments
jyeahh !
ASSALAMUALAIKUM W.B.T !
okeoke , anda sihat ! saya disini ponn sihat sejahtera lagi aman dan damai !
haha .. *loghat lha kau niyhh !

okeoke ! sekarang niyhhh , aku nak cerita pasal lawatan sambil belajar kat MELAKA !
haha , aku buatt lawak kan ?
orang MUO pergi ke MELAKA .. haha , tapea lha .. asal kan ado !
jyeahh ! *suara macam biaser ! haha ~
oke , mule2 kiteowang kumpul at sekolah ! fuhh , nak tunggu bas , macam mak datin make-up !
bukan main lame mak tunggu kaw bas ! hahhhh ! dalam masa nak menuggu bas sampai uw , kitewang buadd hal sendiri ~ itu ini , bas ponn sampai ! punya lha lama ! hehe ~ tapea , asal kan bas tuh sampai ke tempat destinasi yang dituju kan nyer tuh adoi !
nyiett , nyiett ! bas uw bunyi ! haha ~
jyeahh ! dalam bas uw , aku kije melantk jerr ! blurkk ! alhamdulillah kenyang !
sekali uw photographer plak lalu at sebalah aku *ajat ! aku nampak dy pegang NIKON ! ohhh , idaman aku tuhh weyhh !
dapat gak aku bergambor nun NIKON pinjaman .. haha ! kejap jerr ! niyhh gambo nyer ...
haha ! aku plak dah macam photographer ! yehhhh ! trimass sebab lepas kan aku punyer ngidam uw !
manyarkk-manyarkk trimass yaaa !

Dalam jam *tak ingat lha ! yess , akhir nyer sampai gak destinasi yang dituju ! ahahaha !
(TAMAN BOTANIKAL) oke lha kan tempat tuhh ! nyaman jerr ~
okeoke ! oii , anak siapa niyhh .. kije ngekor orang jerr ! mana mak bapak kaw dikk ? kea kaw memang penghuni at sini ! haha ~ *sori cikgu kamariah .. anak cikgu tuh !
haha ~ jalan punyer jalan .. tibe mase nyer tok naik bas dan menuju kea tempat yang lain ! *kasut janagn citer lerr ! giler kotor !

pas tuh kiteorang pergi naik RIVER CRUISE *betol kea aku eja ? bedal jerr !
aku dokk depan , kije minom air jerr ~ niyhh ganbaw nyerr !
 
niyhh KAMPONG MORTEN ..


checkk camera orang depan !

cantik ta ? dilukis olehh UITM SHAH ALAM dan MELAKA ! tanpa menggunakan pensil untuk melakar !

kreatif <3







cantik , bukan ??

JAMBATAN HANG TUAH <3

JAMBATAN OLD BUS STATION <3


RUMAH PALING MENARIK PERHATIAN AKU <3

JAMBATAN KAMPONG MORTEN <3

hehe ~ niyhh time naik bot tuh ! lame lha jugak naik ! 20 lebih seminit !
lepas pergi sini , kiteorang pergi ke destinasi seterus nyer ~ MENARA TAMING SARI plak .. 
niyhh gambaw ~ jap ea !
niyhh MAHKOTA PARADE kudd ~



tie niyhh betol2 bawah aku !

pka !

tuhh jerqq gambaw nyerr , ta amek bnyk ~ pening !
haha ~

pastuh ! kitaorang pergi depan tuh jerqq ! jalan kaki yer ! haha ~
lalalalalalaalalalalallalalal ~ haha ~ tak tao nak citer cam ner !
syiokk kudd bawak kaom !
jalan sana , jalan sini ~ samapi kat DP ..
last2 , kiteorang g tempat bowling ~
nun dax2 niyhh ! yess , jumpa ajat agy !!
babe ! mao pinjam kijap yaa camera kaw !
sebelom kaw pergi , amek no aku ! yess ! tuh tande nyer dy bg PINJAM !! yehhhhhh ! *suara aku macam biaser !
haha ~ okeoke , niyhh gambaw !



yesssssss ! dapat lepas kempunan aku agy ~ haha ! trimass yerr ajat !!
pastuh , kiteorang bawak ahli baru *camera tuh g KARAOKE ! haha ~ gmbo bnyak at NIKON tuh ! aku tukang amek gambaw tuh ~ aha ~ syiokk laii !

pergi at belakang MP uw ~ lepak BANDAR HILIR jap !
ade lha mender yang aku beli ~
niyhh ~

heee ~ deyy tambi ! sayang awak lha tambi !

25.8.2011



niyhh kat bawah ~
time niyhh jerr nak sweetsweet ! both cute !

afdhal , u're BRUNO MARS VERSION M'SIA !



time niyhh aku amek , kene marah nun HAMIM ! kater nyer nak tunjuk *kaw nampak dy punye lengan uw !


pastuh , blablablablablablablabla ~
malas nak citer part tuh ! geram ~
dah habes !


haha , perjalanan masih belum habes , yang habes tuh kat DP ~ haha !
then , pergi ke destunasi seterusnya ! JUSCO ! haha ~ membosan kan bile tak tao mane arah nak tuju ! oke , g tnyer orang ade ark tempat nak melalak ! dengan lincah nyer peniaga yang menjual selendang bagai uw , dy cakap "tibe at secret recipes , belok kanan ! dha macam bawak kete plak !
haha ! yehhhhhhhh ! akhir nyer ! jumpa gak ! tapi aku ta gune aku nyer camere ! almaklom lha ! da ade NIKON weyhh ! snap gune NIKON jerqq !
yess ! suara dax2 niyhh sume dha pecah , aku steady agy ! aku ta puas , na melalak agy ! pergi agy ! kali niyhh kitorang berlima jerr ! dax laki tadea ! da melalak dua lagu ! sowang2 dax laki dtg ! aduhh , semak ! dha lha tempat yang niyhh kecik daripada yang tempat first masuk tady ! sumbat dua dax laki ! pehh , sarat weyhh ! last2 , aku dok at lantai ! tapea , tak kotor !
oke lha ~ blablablablablablablablablablabla ~~
lenjan habes ! then , balik ~ sampai sekolah dalam kul 10 lebih seminit !


oke ! banyak la kenangan ! lepas kan rindu kat dax2 niyhh , mane lha tao kudd diorang niyhh melanjut kan pelajaran ke tempat lain ! kenagan termanis lagi terSWEET ! haha ! amek kaw .. haha ~
okelha yerr ! penat lha nak tulis bnyak2 niyhh ! pape ponn trimass kepada yang meminjamkan NIKON tuh kat aku ! lepas sudahh kempunan aku ! trimass bnyak2 !
oke , dimulakan dengan ASSALAMUALAIKUM , di akhiri dengan WASALAM <3 !
OKEBAI =)
ENJOY YOUR LIFE <3




Older Post | Newer Post